Harimau Selatan dari negeri Johor.

4:16 AM Posted by Anique Aziz


Jujur ya aku cakap yang aku ni kaki bangku,cakaplah segala bola sepak punya posisi memang mampus haram aku tak tahu.Tetapi pada tahun 2013 ni,tiba-tiba je aku jadi minat kat bola sepak dan mesti nak ke stadium setaip kali perlawanan Johor Darul Takzim FC yang diterajui oleh Tunku Mahkota Johor,iaitu Tunku Ismail..Kami rakyat Johor Mengelarkannya Harimau Selatan.

Optica Empire

6:18 AM Posted by Anique Aziz

came to win, to fight,
to conquer, to thriveI came to win,
to survive, to prosper, to rise
To fly
To fly........

Dia jatuh sebab

8:32 PM Posted by Anique Aziz


Anwar jatuh sebab kawan-kawannya.Tetapi ada kah betul persoalan tersebut menjadi tanda tanya.Jika ia benar tegakkan dalam muka pengadilan tetapi salah,tutup saja cerita itu..

Jodoh ditangan Allah

12:12 AM Posted by Anique Aziz

Damn it,suke-suke aje kawan mak aku nak jodohkan dengan anak die...Kalau peguam pun hendak ke aku???xmaulah sebab nanti terjadi kes "queen control"..hahaha yang penting aku dengan Zunainah kekal ke jinjing pelamin..Amin :)

Aku tidak suka jenaka tersebut.....

11:25 AM Posted by Anique Aziz

Hari ini berlangsunglah majlis perkahwinan bekas teman wanita aku waktu sekolah(puppy love).Wah,taknak macam ramai pulak dengki aku dengan segala ayat.Pada aku jodoh masing-masing dan aku pun sudah mempunyai teman wanita baru jadi aku tidak suka jenaka tersebut.............................................Bukan marah,tetapi sangat menjengkelkan

4 kotak,4 tahun

6:25 AM Posted by Anique Aziz


Alhamdullilah ke hadrat Illahi kerana segala apa yang kami cuba untuk pertahankan cinta kami.Insyallah ia akan diakhir dengan sebuah perkahwinan... :)tetapi aku kena tunggu adik2 aku habis belaja :).2013 mungkin confirm..heeeeee~

Dah grad!!!!!!

12:23 AM Posted by Anique Aziz




hahah~sebernanya dah lame pun konvo,tapi malaslah nak update...Apepun aku berjaya juga menghabiskan diploma Art&Design.Alhamdullilah..Afta,konvo aku saja menjual otak2 di kedai kawan..Dalam 2bulan selepasnya,aku dapat berkerja sebagai Designer di Indahpura..teapi selepas lumpuhnya syarikat yang diterajui oleh Singaporean..Aku berkerja sebagai Installer streamyx..um~ jalan kehidupam memang begitu..Terima,ye aku terima..heeeeeeee~